BEAU LOVES | COOL BRAND


Jullie hebben dit coole merkje vast al eens voorbij zien komen op Kindermodeblog, maar we vonden het toch tijd om jullie even wat uitgebreider kennis te laten maken met dit te gekke kindermode merk. Het Engelse Beau LOves is in 2010 opgezet door Faye Wilde. Alle collecties zijn volledig geïnspireerd door haar zoontje Beau en wij zijn verliefd geworden op de vrolijke, quirky stijl van Beau LOves. De collecties zitten altijd vol met gekke, vrolijke en verrassende all-over prints of opdrukken en er wordt veel gebruik gemaakt van de contrasten tussen zwart, wit en grijs. Daarnaast wordt de collectie aangevuld met items in trendy kleuren die passen bij het seizoen, zoals nu bijvoorbeeld een toffe legging of sweater in bordeaux rood. Het toffe van het rustige kleurgebruik van Beau LOves is dat je de items heel gemakkelijk kunt mixen en matchen, en dus in een handomdraai verschillende outfits kunt creëren met meerdere Beau LOves items, of items van andere merkjes. Wat vinden jullie van Beau LOves? Welk item zouden jullie wel willen shoppen voor de kids?

Via deze link kun je Beau Loves direct shoppen

beau loves 1 beau loves 3 beau loves 4 beau loves 5 beau loves 2

Klik hier om Beau LOves te shoppen

Welk item is jullie favoriet? 

Tags: , ,

Plaats een reactie