PRINSESSENJURK | LET IT GO, LET IT GO…!

Een echte prinsessenjurk is een droom van bijna ieder meisje toch? Ook hier in ons meidenhuis zijn poppen, barbies, jurkjes, haarbandjes en armbandjes niet weg te slaan. Het huis is nog net niet roze zullen we maar zeggen 😉 .

Sinterklaas en zijn Pieten zijn inmiddels weer in het land. Wij zijn natuurlijk ook naar de intocht wezen kijken. Wat een spannend feest was dit voor Olivia. Wie Mama Glossy volgt op Instagram heeft vast haar ‘verlegen boze’ snoetje gezien op de foto. Olivia vond het spannend en fantastisch! ‘Mama, Piet, Piet’ ‘Mama, Paaaard’, ‘Mama Klaas’… Zo ging het heel de intocht. De handjes gingen wagen wijd open bij het uitdelen van het snoepgoed.

Thuis kijken wij iedere avond het Sinterklaasjournaal. Olivia is vooral fan van alle Pieten en het paard. Nou vooruit laten we haar schoentje ook maar eens zetten. De volgende ochtend werd Olivia wakker en lag er een klein pakketje naast haar schoen. Van schoen zetten begreep ze nog niet veel, maar van het cadeautje wel. Een echte prinsessenjurk met bijpassende accessoires (hmmm misschien iets te groot voor in haar schoentje, maar goed). ‘Mama mooooi’, zei Olivia.

Aangezien Olivia fan is van Frozen heb ik gekozen voor een IJsblauwe Elsa jurk. Deze jurk heb ik gekocht bij Prinsessenjurk. Een geweldige website voor kleine prinsessen. Naast ontzettend mooie jurkjes hebben ze ook balletpakjes en tutu’s. Een balletpakje en tutu staat trouwens al op mijn verlanglijst voor haar tweede verjaardag. Dansen, daar is Olivia dol op! Ik kan niet wachten tot ze op balletles mag.

Olivia mocht meteen haar prachtige Elsa juk even passen. Nog een beetje te groot maar dat vond zij zelf geen enkel probleem. Olivia was meteen verliefd op haar Elsa jurk. Even passen… dat werd heel de ochtend aan. ‘Olivia zullen wij de jurk weer uit doen’. ‘Nee, nog niet’… Dit kreeg ik zo ongeveer de hele ochtend te horen. Oké, LET IT GO MAMA! Ik heb gekozen voor een prinsessenjurk dus ik moet er ook mee dealen als ze deze de hele ochtend aan wil. Na een boterham gegeten te hebben was het dan toch echt bedtijd. Met veel moeite mocht ik eindelijk de jurk uit trekken.

Olivia is verliefd op deze jurk! Heeft jouw dochtertje ook al een echte prinsessenjurk? Laat het ons weten op Facebook.

PS: Sinterklaas shoptip voor alle mama’s die een prinsesje thuis hebben!!!

Klik hier om deze fantastische Elsa jurk te shoppen

Frozen jurk Olivia Frozen jurk Olivia2 Frozen jurk Olivia6 Frozen jurk Olivia5 Frozen jurk Olivia4 Frozen jurk Olivia3 Frozen jurk Olivia1

 

Klik hier om naar de website van Prinsessenjurk te gaan

Ben jij ook dol op prinsessenjurken?

Plaats een reactie