PEPE KINDERSCHOENEN | OUTFIT JILL


De zoektocht naar nieuwe kinderschoenen is bij velen van ons volop aan de gang. Damn! Wat groeien die kindervoetjes toch snel. Hoewel het kopen van kinderschoenen portemonnee technisch niet je meest favoriete hobby zal zijn, kun je er niet omheen. Kinderschoenen moeten gekocht worden! Goede kinderschoenen zijn erg belangrijk voor de voeten van je kind en dus ook de rest van het lichaam, want je voeten zijn de basis. En daarbij, ons oog wil ook wat – het mijne tenminste wel – dus gaan we voor een geweldig paar kinderstappers, toch?! Oke. Oke. Ik geef het toe. Zonder geweldige schoenen aan mijn voeten, voel ik me niet compleet. Ik weet niet hoe jij dat ervaart?!

Anyway, bij de webshop Kinderstappers.nl vind je hele bijzondere kinderschoenen. Bijzonder omdat ze hip en stylish zijn, bijzonder omdat ze exclusief zijn. Je vindt er merken die je niet overal ziet. Bijvoorbeeld Eli, Ocra, Pepe, Maa Shoes en Akid. Stuk voor stuk geweldige merken van zeer goede kwaliteit. En uiteraard hangt daar ook een prijskaartje aan, maar reken eens uit hoeveel dagen je schoenen draagt en deel dat dan eens even door de prijs. Heb je een rekensommetje gemaakt? Het is niet dat ik een excuus wil aandragen om maar dure kinderschoenen te kopen, maar als je er zo over nadenkt ( plus in je achterhoofd dat deze schoenen het beste zijn voor de voeten van je kindje) dan valt het allemaal wel mee toch?!

Oké. Naast dat alles, gaan we natuurlijk wel voor een eyecathcy exemplaar, voor de meest geweldige kinderschoenen waar jij (en/of je zoon/dochter) heel erg blij van wordt! Je gaat er toch een behoorlijk bedrag aan uitgeven, je zoon of dochter gaat er heel veel op lopen en heel veel plezier van hebben. Ze mogen er gewoon super – super leuk uitzien!!! Waar of niet?

Ik ben als een blok gevallen voor deze Italiaanse laarsjes van PèPè. En het fijne is ook nog dat ik ze stééds leuker ga vinden. Met de dag! De kleur, het modelletje en de glitters! Supergaaf toch!! Jill vond ze ook helemaal het einde en haar enthousiasme kwam vooral door de hakjes! Hakjes? Voor meisjes zijn dit hak-ken! Dubbelop feest dus! Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-18

Jill draagt haar schoenen met een shirtje van Small Rags en rokje en bomberjasje van Scotch. Maar door de neutrale kleur van deze schoenen kun je ze natuurlijk ook makkelijk met andere outfits combineren. Draag ze onder een boyfriend jeans bijvoorbeeld, waarvan je de pijpjes een stukje omslaat. Of leuk onder een legging. Mogelijkheden genoeg! Ik kan het alleen maar over deze laarsjes hebben, dat zal wel door de verliefdheid komen. Maar bij KinderStappers vind je echt nog veeeeel meer. Neem zeker even een kijkje bij Akid, Clic!, Eli, en Ocra. Ik ben echt heel benieuwd welk van deze merken jij het leukste vindt en of jij al leuke schoenen hebt gevonden voor je kindje(s)! Laat je het even weten in een comment hieronder of op Facebook?

– X♡ – Free
Via deze link kun je de laarsjes shoppen

 

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-15

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-1

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-9

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-4

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-5

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-2

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-13

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-18
Klik hier om alle leuke schoenen bij KinderStappers te zien!

Wat vind jij van deze laarsjes? Welk merk of paartje is jouw favoriet?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,

Plaats een reactie