NAME IT | OUTFIT JILL


Jill, kom op we doen het gewoon! Stiekem kruipen we op een boot die werkeloos in de gracht dobbert. En wat hebben we een pret. Want misschien kijkt de eigenaar wel uit zijn raam en is hij helemaal niet blij met onze spontane actie… Heel spannend en Jill wordt er van de zenuwen nog gezelliger van. Jill heeft een super zachte harige trui van Name it aan die perfect past in je garderobe deze winter. De jeans (model Boyfriends pants) is van Zara en erg stoer, wij vonden dat de zuurstok kleurige, vrolijke trui een stevige tegenhanger nodig had, zo komt hij goed tot zijn recht. De oker gele schoenen zijn van het Italiaanse merk Momino en lekker klassiek, maar oh zo leuk en wat een te gekke match met de muts. Have fun today!

Je kunt via deze trui meer coole truien scoren!

 

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-164

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-162
Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-161

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-157

Klik hier om Name it te shoppen

 

Wat vind jij van Jill’s outfit?

Foto’s door: Samantha Bosdijk

Tags:

Plaats een reactie