NAME IT | OUTFIT JILL


Is het nou een rokje of een broekje? Dat vroeg ik me dus ook af toen ik dit geinige grijze ding voor ‘t eerst in mijn handen had. Het is dus een broekje, maar ‘t heeft verdomd veel weg van een rokje 😉 Jill draagt ‘m met een streepshirt van Polarn O. Pyret met daarop een mega stoere Scotch bomber. Een outfit waar ik onwijs blij van word en Jill deed het rokje niet meer uit! Wat vind jij van dit lookje?

Je kunt het broekje shoppen via deze link

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-140 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-143 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-138 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-137 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-136 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-142 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-135 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-139
Klik hier om het broekje te shoppen!

Wat vind jij van deze outfit van Jill?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , ,

Plaats een reactie