MINIMIZE | AIMEE IN PRINTS ALL OVER


Door Soof:

Ondanks dat het november is, vind ik het nog steeds lastig om de kids te kleden. Dikke wintertruien en jassen kunnen ze nog niet echt aan. En ondertussen ben ik natuurlijk ook klaar met surfen op internet naar coole winteritems. Want tja, ik ken immers zowat alle items van mijn lievelingskledingmerken uit mijn hoofd ;-). En alle musthaves heb ik natuurlijk al.

Maar toch blijft surfen op internet leuk! Alleen al inspiratie op te doen en nieuwe merken te spotten. Ik ben vooral groot fan van Scandinavische merken. Zo kwam ik vorige week een nieuw kinderkledinglabel tegen, namelijk Minimize. Je kent vast Mamalicious – positiekleding voor zwangere vrouwen. Ze hebben dit jaar voor het eerst een baby- en peutercollectie uitgebracht. Veel mooie basics, maar ook juist hele mooie printjes en designs. Uiteraard heb ik meteen het 1e item besteld. En er gaan zeker nog vele items volgen.

Vandaag kies ik voor print op print op print. Het geprinte denim kleur shirt van Minimize heb ik gecombineerd met een oudroze printbroek van Zara en een faux fur vestje met tijgerprint van H&M.  De schoenen zijn van Zecchino D’oro. Wat vind jij van deze look?

 Via deze link kun je MiniMize shoppen

DSC_1217 (1)

DSC_1216

DSC_1209

DSC_1194

DSC_1186

DSC_1183

Klik hier om MiniMize te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Plaats een reactie