TUMBLE ‘N DRY | WINTERJAS TYLER


Hé Tyler wat doe je daar met je snuit voor het raam? Lekker nieuwsgierig en een beetje baldadig zijn kereltjes van deze leeftijd, en dat hoort zo!
De heerlijke jas van Tumble ‘n Dry die Tyler aan heeft,  heeft een hippe verwassen denim look. Deze jas kun je ook op (super) koude dagen aan, want het is gewatteerd, heeft een warme fleece voering en een capuchon met super zachte teddy voering. De mouwen en onderband zijn elastisch, zodat er geen kou of water doorheen komt. Wij willen eigenlijk nog niet aan de echte koude winter, maar met deze Tumble ‘n dry jas weet je zeker dat je zoon hem in ieder geval goed door komt!

_D6C5693

_D6C5637

_D6C5778

_D6C5758

Klik hier om deze Tumble ‘N Dry jas te shoppen

 

Zoek jij nog een nieuwe winterjas of zijn jullie al helemaal winter proof?

Tags:

Plaats een reactie