KINDERSCHOENEN TIP: KINDERSTAPPERS.NL


Eén ding moet en mag gezegd worden! De kinderschoenen mode zit in de lift! Waar ik een paar jaar terug écht geen leuke kinderschoenen kon vinden voor Doutzen – met heel veel moeite wilde het uiteindelijk wel lukken- is de keuze in toffe, hippe en goede kinderschoenen nu reuze. Wow! En waar je er dus eerst een schoenen tic voor alleen jezelf op nahield, is de kans nu groot dat je er een tweede – een kinderschoenen tic – bij krijgt. Graag wil ik jullie voorstellen aan een hele leuke kinderschoenen webshop genaamd Kinderstappers.nl Deze mooie en frisse webshop heeft mijn hart gestolen. Ja joehoe! Dat ik nu niet kan kiezen omdat ik zoveel leuks zie…. dát was nou ook weer niet de bedoeling!

Bij Kinderstappers vind je een mooi assortiment aan kwalitatieve maar tevens ook hippe kinderschoenen merken. Wat dacht je van merken als Clic!, Pepe, Eli, Momino en Ocra?! Ik bedoel maar, stuk voor stuk mooie merken. Mooi om te zien, maar ook goed voor de voeten. En mochten deze namen je onbekend in de oren klinken? Dat kan natuurlijk en dat betekent gelukkig ook een beetje dat ze exclusief zijn. Ga snel een kijkje nemen en laat me weten wat je van Kinderstappers vindt.

Kiezen is echt niet te doen! Maar als ik dan toch moet, écht moet…..uhm dan ga ik voor Oliver voor deze Pepe instapper met auto’s erop of de kobalt blauwe Eli veterschoen. Zie je! Daar ga ik al de mist in, ik kan niet kiezen! Doutzen zal ik zelf maar laten kiezen en ik heb zo’n heel flauw vermoeden dat zij zal gaan voor deze roze Clic! laarsjes….

Voor diegene die online kinderschoenen shoppen nog een beetje eng vinden – wat best logisch is – heeft Kinderstappers een handige pagina gemaakt met tips. Aanradertje om even te bekijken! (klik hier voor de tips en weetjes)

Okey okey. En nu ben ik heeeeeel benieuwd. Welke gaan jullie kiezen?

Klik hier om zelf naar Kinderstappers.nl te gaan

dsc00497 dsc00486 eli-veterschoen-blauw-1 eli-veterschoen-grijs-1 dsc00469 dsc00512 eli-ballerina-geel-6 dsc09452 kinderschoenen kinderstappers
Via deze link kun je shoppen bij Kinderstappers.nl

 

 

Welk merk, of welk schoentje vind jij het leukst?

Tags: , ,