TOBIAS AND THE BEAR | OUTFIT MOOS


Door: Danielle

Yes, ik heb weer een heerlijk outfitje om met jullie te delen.  Eentje waar ik echt heeeeel enthousiast over ben. Ik was vorig jaar zo blij toen ik hoorde dat ik zwanger was van een kleine baby boy.  Uiteraard is een fijne zwangerschap al fantastisch en bijzonder, maar als je dan ook nog hoort dat je een gezonde jongen krijgt gaan de toeters en bellen helemaal af. Ik dacht: SHOPPEN! Want tja, ik kon mijn kleine man toch geen meisjeskleren aantrekken. Wat overigens enorm overtrokken is, want zo shopte ik voor Sara Lou bijna alleen maar grijs, donderblauw en wit.

Sara Lou was in eerste instantie enigszins gepikeerd dat ze geen zusje kreeg, maar toen ik haar vertelde dat jongens heel goed kunnen stoeien, draaide ze weer een beetje bij. Graag had ze natuurlijk een levende pop gehad die ze heel de dag in roze tutu’s en andere gekke jurkjes kon hijsen, maar deze droom werd snel weggevaagd. Zeker in haar legging-, maillot-, rokjes,  ik-wil-alles-roze-, mag-ik-mijn-frozen-jurk-aan en bijpassende-plastic-hakken-fase, speelde ze het liefst de hele dag met haar barbies en poppen. Je kunt wel zeggen, een echt meisje meisje.

Maar de tijden zijn veranderd. De stoere Lou deinst nu over het schoolplein, hangend aan rekstokken, hellend over de zandbak, schurend met haar schoenneuzen over de vloer. Dat is even wennen voor mama, maar gelukkig heb ik nu een heerlijke baby die nog geen modemening heeft. En wat nog grappiger is, ik prop hem met zijn lange stelten maar al te graag in hippe strakke leggings. Waarom? Ik was toch zo blij met een baby boy, lekker stoer, afzakkende jeansjes en hoodies. Maar niets is minder waar. Heerlijk zachte broekjes die mooi aansluiten waarin zijn beentje mooi lang ogen, met gave drukke prints. Dat is nu zijn voorland. Mijn prinsessenmeid ziet elke kans schoon om haar boyfriend jeans uit de kast te trekken en Moos draagt dag-in-dag-uit leggings. Het moet niet gekker worden. Maar wat wil je ook met die toffe merkjes en modelletjes die vandaag de dag in de (web)winkels liggen. Oordeel zelf, maar ik weet zeker dat ik jullie allemaal kan overtuigen om over stag te gaan voor dit broekje! Ik ben al fan!

Je kunt het broekje van Tobias and the Bear hier shoppen

Tobias5
Tobias2
Tobias4
Klik hier om geweldige kinderkleding te shoppen

 

Wat vinden jullie van deze legging?!

Plaats een reactie