WEBSHOP TIP: SOMETHING OLD SOMETHING NEW


Ga d’r even lekker voor zitten, want ik wil jullie een superleuke webshop tippen waarvan ik nu al zeker weet dat 99 procent van jullie deze webshop heel erg leuk gaat vinden! Mag ik jullie voorstellen aan Somethingoldsomethingnew ?!

Bij deze webshop – ze hebben ook een stenen winkel trouwens – vind je de leukste spulletjes, hebbedingetjes, lifestyle items en kinderkleding natuurlijk!! Voor jong én oud. Waar zullen we eens beginnen? Ok. Ik zal jullie wat vertellen over de aparte en unieke kinderkleding, van de minder bekende merken, maar die je echt moet leren kennen! Als je liever de hand op de knip houdt, lees dan niet verder.

Want heb je wel eens eerder gehoord van Bene Bene, AE HEM, Braveling London en Koka Charm? Allemaal merken met geweldige kinderkleding voor een toffe prijs. Maar ook vind je er de toffe collectie van kindermode merk Picnik Barcelona, de hippe en gave sweaters van Swearhouse én de super-super coole broekjes van Tobias & The Bear met de meest hippe printjes. Beloof me dat je deze laatste ‘nieuwkomer Tobias & The Bear’ ook echt even uit checkt, want ik weet bijna zeker dat jullie de items van dit merk heel gaaf zullen vinden. Maar ook voor een fijne streep musthave, een kek panter item, of gewoon iets aparts en unieks dat niemand anders heeft? Deze shop mag in je favorieten, want simpelweg teveel leuks. En niet alleen kinderkleding dus, maar ook veel leuks voor in huis of de kinderkamer. Van enthousiasme zou ik nog veel langer kunnen praten, maar ik stop nu echt! 🙂 Ben heeeeel benieuwd wat jullie van deze webshop vinden, laat je het even weten in een reactie onder deze blog?

Klik hier om zelf even in deze shop te kijken

itsokshirt_benebene CarlijnQ-Pants-Milk-Black_lr hellyeah-oz tigert_bb_sosn Braveling_Imagine_Cheeky-Grin_tights_lifestyle2-web_1024x1024 il_570xN.521800862_iyv0 kniesokgeelbeigestreep_kC_sosn1 IMG_20150603_190705 suzyb-its-playtime3 JustCallMeFoxLeggings_1024x1024 WhiteStormBoyLeggings_1024x1024
Klik hier om te shoppen bij SomethingOldSomethingNew

 

 

Wat vinden jullie van deze shop?

Tags: ,

Plaats een reactie