WEBSHOP TIP: TUFFT


We kennen het allemaal wel, shoppen voor je kids is het leukste wat je kunt doen, maar we kunnen er niet omheen: Kids groeien als kool én worden regelmatig vies.. Je hebt dus best een flinke stapel kleren nodig om te voorkomen dat je twee keer op een dag staat te wassen, maar ondertussen groeien je kids ook binnen no-time uit al die oh zo leuke kleren. Daarom kun je soms niet anders dan terugvallen op een aantal budget basics (want laten we eerlijk zijn, als moeder van jonge kids heb je ook niet altijd tijd om eindeloos op zoek te gaan naar aparte budget items..). Maar er is goed nieuws, want er is nu iets waarmee je iedere ‘saaie’ basic naar eigen smaak, stijl en inzicht kunt upgraden: de webshop Tufft! Bij Tufft shop je de meest coole, stoere, aparte of vrolijke strijkapplicaties voor op t-shirts, sweaters of rompertjes. Je kunt de applicaties zelf aanbrengen, en dus ook zelf bepalen waar je de print (of prints) van je keuze plaatst. Sinds kort heeft Tufft ook nog iets anders leuks: kledingconfetti. Kledingconfetti? Ja, echt! Dit is een zakje met een heleboel mini versies van de print die je hebt uitgekozen die je vervolgens naar eigen inzicht over het kledingstuk kunt verdelen en vast strijken voor een nog persoonlijker ontwerp! De applicaties van Tufft zijn gemaakt van flock wat een heerlijk zacht materiaal is wat met de juiste zorg en behandelijk was na was mooi blijft. Cool toch! Wat vind jij van de applicaties van Tufft? Have fun designing!

Via deze link shop je alle applicaties van Tufft

Vastleggen in volledig scherm 23-5-2015 014337 Vastleggen in volledig scherm 23-5-2015 014343 Vastleggen in volledig scherm 23-5-2015 014331 Vastleggen in volledig scherm 23-5-2015 014318 Vastleggen in volledig scherm 23-5-2015 014325

 

 

Via deze link bekijk je alle applicaties van Tufft

Wat vind jij van dit concept?