5X MUSTHAVE SWEATERS BIJ OTTO


Helaas is ‘t nu toch echt tijd om toe te geven aan de herfst. Het is gedaan met zomerjurkjes, korte broeken, slippers en zonder jas naar buiten.. Alhoewel, heel soms schijnt het zonnetje nog even lekker, en dan kun je best zonder jas naar buiten, maar dan wel met een lekkere sweater over je outfit heen! Sweaters zijn in de herfst een echte musthave, je kunt ze lekker makkelijk overal overheen gooien als ‘t toch net even te koud is, of voor ‘s avonds lekker op de bank òf natuurlijk gewoon als jas gebruiken. Wij vinden dan ook dat je eigenlijk nooit genoeg toffe truien in de kast kunt hebben, want hoe meer soorten je hebt, hoe meer je kunt mixen en matchen met andere items 😉 En het toeval wil, dat er méér dan genoeg te gekke sweaters te krijgen zijn. Wij hebben vandaag bijvoorbeeld even wat te gekke exemplaren opgesnord op Otto.nl en vonden deze 5 te musthave sweaters de leukste! De gele holiday sweater is natuurlijk een dikke knipoog naar de vakantie die we net achter de rug hebben, én hij is nog in de uitverkoop ook! De twee groene en de bruine sweater sluiten helemaal aan op de trendkleuren van dit moment, en ze passen qua kleur en stijl goed bij de Adventure trend die we komend seizoen veel gaan zien. Laatst vertelde we jullie al over de super leuke Go Wild herfsttrend (dat lees je hier nog even), en daar sluit de grijze sweater natuurlijk perfect op aan! Welke van deze 5 vinden jullie ‘t leukst, of heb je een andere favoriet? Laat je ‘t ons even weten? Happy Shopping!

Via deze link ga je naar Otto.nl 

Schermafbeelding 2015-09-25 om 13.16.41 Schermafbeelding 2015-09-25 om 13.17.04 Schermafbeelding 2015-09-25 om 13.17.24

Schermafbeelding 2015-09-25 om 13.18.18 Schermafbeelding 2015-09-25 om 13.17.49

Klik hier om naar Otto.nl te gaan

Welk item vind jij het leukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie