5X MUSTHAVE SWEATERS


Een goede sweater is een musthave voor in iedere kinder kledingkast. Je kunt natuurlijk kiezen voor een basic exemplaar die lekker makkelijk te combineren is, maar er zijn ook zóó veel ontzettend leuke, vrolijke, hippe of gekke exemplaren verkrijgbaar, en aangezien een sweater mega multifunctioneel is (in de zomer als het ‘s avonds koud is, in de lente als ‘jas’ en natuurlijk gewoon de hele dag in de winter), mag je best investeren in meerdere exemplaren toch? Deze 5 musthave sweaters vinden wij echt te gek, wat vinden jullie? Je shopt deze sweaters via de linkjes onder elk item.. Happy shopping!

 

indikidual sweater

#1 Indikidual  (sale)

bobo choses

#2 Bobo Choses 

Mini maximus

#3 Mini & Maximus 

indian blue

#4 Indian Blue Jeans 

miss ruby

#5 Miss Ruby Tuesday 

Welke van deze 5 vind jij het leukst?

Deze trui van Aiden moet je ook gezien hebben!! Zo leuk! (klik hier voor blogpost)

Tags: , , , , ,