REPORT BACK TO SCHOOL TOUR | SNEAKPEEK FOTO’S POMME DE JUS

In één woord? Ge-wel-dig!!!

Ik wil niet steeds in herhaling vallen maar ik word zó blij van de Back to School Tour! En gisteren was was weer zoooo leuk! De (alweer) 4e Back to School dag bij Pomme de Jus in Rotterdam was een groot succes! Er kwamen superveel ouders en kinderen op af en het was van het begin tot het einde een gezellige heksenketel. En wat hadden we een geluk met het mooie weer.

Ik voelde me bij Pomme de Jus als een vis in het water met geweldige kinderkleding merken als Bobo Choses, Bellerose, Bengh, Mingo Kids, Ruby Tuesday en Imps & Elfs. En dit is nog lang niet alles. Ze hebben echt nog veel meer gave merken. Het was omkleden geblazen, het leek wel lopende band werk, maar mét een prachtig resultaat. En het was bovendien enorm gezellig in de winkel. Ik ben ontzettend trots op mijn team dat gisteren keihard gewerkt heeft om van deze dag een succes te maken en ik wil ook Pomme de Jus bedanken voor de geweldige dag en gezelligheid! En natuurlijk jullie lieve volgers, dat jullie naar de winkel gekomen zijn en op de foto zijn gegaan voor Kindermodeblog en dat jullie mee hebben gedaan aan de Back to School Tour….! 🙂

Zoals sommigen van jullie weten ben ik vandaag aangekomen in Madrid en ga ik morgen de kindermode beurs Little Barcelona bezoeken en zal ik op Instagram veel foto’s plaatsen van al het leuks dat ik tegenkom. Je kunt me via deze link volgen. Zometeen ga ik nog lekker uit eten, maar niet voordat ik deze blogpost én het contest album van Pomme de Jus online heb gezet. Dit ga ik dus nu direct doen! Ik hoop dat jullie de foto’s net zo leuk vinden als ik en dat jullie veel inspiratie opdoen. ENJOY!

Klik hier om te shoppen bij Pomme de Jus

DSC_6185

DSC_5032

DSC_5054

DSC_5046

DSC_5035

DSC_5068

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-26

DSC_5150

DSC_5960

DSC_5778

DSC_5170

DSC_5239

DSC_5767

DSC_5820

DSC_5948 Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-1

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-35
Klik hier om te shoppen bij Pomme de Jus

Was jij erbij gister? Leuk als je deze post en ‘t album deelt 🙂

Foto’s door Samantha Bosdijk en Tonneke Holslag

Tags: , , ,

Plaats een reactie