BACK TO SCHOOL TOUR | SNEAKPEEK FOTO’S STORE LAREN

Afgelopen zaterdag waren we met onze Back to School Tour in Laren bij Store of Daydreams. Het was zaterdag tevens ook de officiële opening van de winkel, lees: Feeeeest! Marloes de eigenaresse had ‘s ochtends vroeg een superleuk bloggers ontbijt georganiseerd met allemaal lekkere dingen, jammie! En bij het zien van alle leuke kleertjes, prachtige collecties en de mooie nieuwe winkel, was iedereen spontaan ‘uitgeslapen’. Toch dames?! 😉

Later op de dag kwamen verschillende ouders en kids langs om mee te doen aan de Back to School tour. Er waren zelfs Kindermodeblog volgers uit Maastricht en Eindhoven helemaal naar Laren gekomen. Super gaaf!! Ze kwamen niet voor niks, want ze waren super enthousiast over Store of Daydreams en de fotoshoot.

Het weer klaarde zo nu en dan ook nog even op, dus sommige kids konden buiten gefotografeerd worden. Het was weer een superleuke en gezellige dag!! Dankjewel iedereen!

De foto’s van de shoot voor de contest komen vanmiddag om 14:00 online!!!

Kon jij er zaterdag helaas niet bij zijn? Woensdag 9 september komen wij naar Rotterdam, naar de supermooie kinderwinkel Pomme de Jus. Zien wij je daar?

Via deze link kun je shoppen bij Store of Daydreams

DSC_4412 DSC_4399 DSC_4378 DSC_4405 DSC_4582 DSC_4448 DSC_4678 DSC_4434 DSC_4553 DSC_4845

DSC_4506

DSC_4797
Klik hier om te shoppen bij Store of Daydreams

Ben jij al naar de Back to School tour geweest?

Foto’s door Tonneke Holslag

Plaats een reactie