MOLO | OUTFIT AIDEN


Door: Sophary

Na de tropische dag van gister, kwam het vannacht met bakken uit de lucht. En ondanks dat je niet vrolijk kunt worden van die regen en wind, heeft het herfstachtige weer ook z’n voordelen voor mij. Want dan krijg ik meer zin om me te verdiepen in het nieuwe seizoen. De uitverkoop van de zomercollectie is nog volle gang. Maar druppelsgewijs kunnen we ook al wat van de nieuwe herfst en wintercollectie zien.

Ik was laatst in Rotterdam om te shoppen en kon natuurlijk Bonbon on the Block niet overslaan. Ik dacht namelijk nog even flink wat sale items te kunnen scoren. Er was nog zo veel leuks in de sale, maar ik zag jammer genoeg dat een gedeelte van de nieuwe collectie al werd opgehangen. Ik werd weer helemaal gek 😉 van die coole kleurtjes en printjes van het merk MOLO – 1 van mijn lievelingskinderkledingmerken.

Deze geweldige sweater met prints is een enorme eyecatcher. En aangezien het vandaag sweaterweather is, kan Aiden het mooi meteen aan. De sweater heb ik gecombineerd met een legerprint harembroekje van de Zara. De rode adidasjes past perfect bij de prints op de sweater. De sweater is bij Bonbon on the Block al uitverkocht en gelukkig was ik er dus optijd bij 😉 Ik heb nog wel een ander online adresje voor je gevonden! Ka-pow!

Klik hier om deze trui te shoppen

IMG_20150727_100430 IMG_20150727_100335 IMG_20150727_100049 IMG_20150727_100454 IMG_20150727_100615

Klik hier om molo te shoppen

Wat vinden jullie van de outfit van Aiden?

Tags: ,