GESPOT: EFVVA | MISS MOUSE SHOES


Ik ben al enige tijd vrienden op Facebook met een dame die naast unieke mode ook schoenen maakt. Toen ik ineens haar Mickey schoenen zag op poppen in mijn Facebook timeline was ik meteen razend enthousiast! Hoe cool zijn deze shoes?! Na een uitgebreide chat sessie was ik helemaal up-to-date! Want  En het zijn niet zomaar schoenen, maar echte originele handgemaakte van geitenleer. Al Efvva’s schoenen worden gemaakt in Polen. FVVA is in 2011 gestart met haar ontwerpen en heeft de drie dingen die ze leuk vindt; kunst, schilderen en kinderen samengebracht in haar ontwerpen.

De onderstaande ‘muis’ modellen zijn beschikbaar in de maat 18 tot en met 36 voor kinderen. Als je niet kunt wachten om er zelf mee te pronken dan zijn ze gelimiteerd beschikbaar in de maten 37 tot en met 41. Ik twijfel nog of ik het wat voor mezelf vind maar vind ze voor Doutzen echt te gek! En ik kan me zo voorstellen als je een klein poppetje hebt rond hupsen thuis, dat ze dan nóg snoeziger staan! De kleuren waarin ze gemaakt worden zijn geel, blauw, roze en zwart. Welke vind jij het leukst? Maken de foto’s je al blij, klik dan snel op de onderstaande link voor nog meer prachtige en inspirerende mode! Have a fashionable day….!

nieuwsgierig naar de website?

schoen1 schoen4 schoen paars

 

klik hier om de schoenen direct te shoppen

 

Wil je meer weten over de schoenen, dan mag je ook een mail sturen naar efvva@efvva.com

 

Plaats een reactie