SARA LOU OP HAND PAINTED KINDERSCHOENEN

Door: Danielle

Afgelopen week was één grote highlight. Sara Lou werd 2 jaar. De tijd gaat snel, maar we genieten van elk moment. Allereerst mocht ze haar feest vieren op het kinderdagverblijf met zelfgemaakte piratentraktaties, verjaardagskroon en oudhollandse verjaardagsliedjes. Dit weekend vierden we het voor al onze lieve vriendjes en vriendinnetjes. Ze is uiteraard enorm verwend, onder andere met een nieuw keukentje, inclusief accessoires, een fashionista prinsessenjurk met toverstaf en tiara, een vintage driewieler en, hoe kan het ook anders, nieuwe schoenen. Maar liefst twee paar en aan haar reactie te zien was ze daar bijna het meest blij mee. Ohooooo ssssoenen, mama sssuper moooooi. Echt een kind van haar moeder 😉

Haar nieuwe hand painted schoentjes heb ik geshopt bij KidsFinest, een geweldige webshop met bijzondere kinderkleding voor jongens en meisjes van Kids On The Moon, NoSweet, MiszkoMaszko en EFVVA. De limited edition Desert Shoes van EFVVA zijn uniek en met de hand gemaakt en beschilderd. Het suèdeleer is soepel en zacht waardoor ze comfortabel zijn voor kindervoetjes. Een prachtplaatje al zeg ik het zelf. Deze zijn exclusief ontworpen door kunstenares Ewa Wrobel-Hultqvist en een absolute musthave.

Naast kinderkleding verkoopt KidsFinest ook leuke cadeautjes en accessoires. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de webshop, klik hier om meteen naar KidsFinest te gaan

Ik hoor graag wat jullie van haar nieuwe hand painted shoes vinden.

KF8
KF3
KF5
KF2
KF6
KF4
KF7
EFVVA
Sara Lou 2 jaar

Klik hier om de leuke hand painted schoentjes te bestellen

 

 

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Sara Lou?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie