Gespot: Mina Shoes


Het wordt een beetje eentonig maar ik heb alweer een supergaaf merk gevonden wat komt uit, jawel, Zweden. Ik denk er serieus over na om er naar toe te verhuizen, want wat een fantastische merken hebben zij toch!
Eén van de voordelen als je een Facebook pagina ‘liked’ van -in dit geval Anïve for the Minors- wordt je zo nu en dan geattendeerd op wel hele leuke (nieuwe) merken. Zo kreeg ik de tip om eens bij Minashoes.se te koekeloeren. Het is maar goed dat deze über-gave, vette en vooral unieke schoenen pas vanaf maat 25 verkrijgbaar zijn, want anders had ik wel 3 paar gekocht voor Romy (maat 22).
Het aanbod is (nog) niet erg groot, maar dat maakt het des leuker. Ze hebben zelfs schoenen met gouden studs voor de kleintjes!!

Ze bezorgen wereldwijd en de prijs valt ook nog eens héél erg mee.

Check it out en hou je in! Bekijk de webshop van Mina shoes

Welke is jouw favoriet?

 

Tags: ,

Plaats een reactie