WINTER VOORPRET IN DE ZOMER


Door Rosan:

Ik betrap mezelf erop dat ik bijna elke blog wil beginnen met: dit is echt mijn favoriete jurkje. Dus ik weet niet hoe geloofwaardig ik nog ben, maar ik vind dit jurkje dus echt echt heel erg leuk 🙂

Ik denk dat dit een van de laatste keren is geweest dat ze hem draagt.

Ik heb ‘m een tijdje terug bij Rock your baby gescoord samen met die toffe gele jumpsuit uit mijn eerdere blog. Inmiddels gaat hij wat lastig over haar hoofd, dus ik geloof niet dat dit nog langer haar favoriete jurk is.

We waren afgelopen weekend in Barcelona, stralend weer natuurlijk dus een perfecte gelegenheid om nog even schitteren in deze stoere jurk.

Als je Barcelona zegt, dan denk je natuurlijk Zara. Althans ik wel, want net als heel veel anderen, ben ik onwijs fan van de collecties van Zara. In Spanje zijn deze collecties ook net even beter geprijsd dan in Nederland, dus nog meer reden om binnen te kopen.. eh lopen! En als bonus zijn de najaarscollecties net binnen, dus de ideale gelegenheid om een mooie winterjas voor mijn meisje te scoren!

En oh oh oh wat is ie leuk! Van mij mag de zomer voor eeuwig duren maar aangezien dat er helaas niet in zit, heb ik nu toch iets om naar uit te kijken voor de winter.

Bekijk hier de nieuwe collectie van Rock your Baby

Rosan 1

Rosan 2

Rosan 3

Rosan 4

En via deze link kun je shoppen bij Zara

Kijk jij al uit naar de winter?

Tags: , ,

Plaats een reactie