POLARN O. PYRET | MUSTHAVE BROEKJE


Ja, het is waar. We hebben al eerder geblogd over de streepjes van Polarn O. Pyret. Maar streepjes zijn tijdloos en wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Jij ook niet? Zo dus ook het gestreepte broekje van Dexx, wat ons betreft een echte musthave! Want deze toffe basic staat echt overal bij! Mix en matchen maar, durf te combineren! Dexx draagt ‘m met een stoer shirtje van Zara en zijn stoere krokodillen jas van Mini Rodini. En spelen maar!
Polarn O. Pyret zorgt ieder seizoen weer voor een collectie waarin kinderen kunnen spelen en zich vrij kunnen bewegen. Zij houden rekening met de flexibiliteit van het kind en de vrijheid die ze moeten voelen in hun kleding. Het moet tegen een stootje kunnen en wasbestendig zijn. Nou, wat willen we nog meer?! Dexx is klaar voor een dag ravotten en een heleboel fun. Go Dex!

Via deze link kun je het broekje van Polarn O. Pyret shoppen

_63A2593

_63A2561

_63A2425

_63A2534

_63A2501

Klik hier om direct Polarn O. Pyret te shoppen

Ben jij ook zo dol op streepjes?

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie