MOLO | OUTFIT HELIN


Panterprintjes zijn zo goed als tot op het bot ingeburgerd in de mode en kindermode. Hoe fijn is dat! Je hoeft je niet meer achter je panter obsessie te verschuilen. Eindelijk! Het is ‘normaal’ geworden. Weten jullie nog? In het begin van mijn Kindermodeblog tijd raakte ik er maar niet over uitgepraat. Panter dit, panter dat. Zo blogte ik eens over mijn panterperfectionisme (klik hier en ga mee terug in de tijd) en ik deed eens uit de doeken dat de liefde voor panter erfelijk schijnt te zijn. Ja, écht! (klik hier) En eerlijk? Ik ben nog steeds dol op panter. Ik denk dat panter en ik samen oud worden. Alleen het mag van mij nu wel iets subtieler. Hebben jullie DIT BROEKJE trouwens al gezien? Hij is leuk hè!!

Ook dit seizoen zien we weer veel panter printjes in de kindermode en dit dotje van molo kon ik echt niet laten liggen! Helin draagt ‘m op een heerlijk relaxed baggy broekje van Zara. Een outfitje waarin ze heerlijk kan bewegen en spelen én er ook nog eens heel fashionable uit ziet. Ik ben verkocht. Wat vinden jullie van haar lookje?

Via deze link kun je molo shoppen

_63A5924

_63A5933

_63A6021

_63A5878

_63A5936

_63A5996
Klik hier om molo te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Helin?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,