OUTFIT JUUL | VAKANTIEMODUS


Door: Frederique

We zijn volledig in de vakantiemodus. Zon, zee en strand aan de Belgische kust Knokke-Heist. De weergoden hebben ons vorige week alleen een beetje laten zitten maar niet getreurd mijn innerlijke ‘shopalarm’ gaat dan direct rinkelen dus jullie raden het al: ik ben gaan shoppen! De mannen zijn thuisgebleven en ik ben samen met mijn moeder en Juul de hort op gegaan. We liepen voorbij een winkeltje waar groot op de gevel stond Preloved, we waren nieuwsgierig en zijn een kijkje gaan nemen. De naam zegt het al, het is een tweedehandswinkel maar wat wel design georiënteerd is. Ik raakte aan de praat met het meisje van de winkel en ze vertelde me dat ze een eigen kledinglijn heeft en liet me daar wat van zien. Bladerend door het rek riepen mijn moeder en ik in koor: ‘die moeten we hebben!’ (niet eens willen hebben nee we moeten dat hebben) Het is een eenvoudig wit T-shirt met zwarte grote letters ‘Knokkoise’ erop gedrukt.  Omdat wij graag in deze badplaats komen, vonden we het zeer toepasselijk om dit shirt toe te voegen aan onze garderobe. Het meisje van de winkel ging verder met haar verhaal en vertelde dat ze naast de tweedehandswinkel en kledinglijn ook blogger is van beroep. Uiteraard hoef ik jullie niet te vertellen dat er direct een clic was en ik trots vertelde ook te bloggen voor Kindermodeblog. Op dat moment gaf ze me zo’n zelfde T-shirt met de tekst Knokkoise maar dan speciaal voor, en in maatje Juul. Hoe gaaf is het dat alle drie de generaties nu hetzelfde T-shirt hebben? Watch out want wij zijn KNOKKOISE!

Via deze link ga je naar de site van Preloved

IMG_2748 IMG_2750-1 IMG_2771

Klik hier om naar de site van Preloved te gaan

Wat vinden jullie van Juuls shirt?

Tags: ,