BLOG BONNIE | JURK PEPPER


Door: Bonnie

Op dit moment genieten wij van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Een vakantie die dit jaar na een hectische tijd enorm welkom was. Ik kan gaan doen alsof ik in het heden praat maar ik zal eerlijk zijn.. deze blog heb ik geschreven vlak voordat we gingen. Hoe het weer dus is en het eten en wat voor moois we allemaal gezien hebben, daar kan ik nog weinig over vertellen. Maar genieten zullen we.

Een ander ding dat zeker is.. mijn favoriete jurk van Pepper gaat mee in de koffer. Een lange jurk van de zomercollectie van Bobo Choses. De gele variant met wave print. Net als zoveel dingen van Bobo heeft dit exemplaar ook maanden in de kast gelegen door het uit blijven van het mooie weer. Zo zonde want als ik er nu naar kijk vind ik hem eigenlijk alweer net iets te kort. Maar toch.. hij blijft prachtig. Het halter model zorgt voor een mooie lage rug. Het luchtige stofje is perfect voor warmer weer.

De wintercollectie heeft zijn intrede alweer gedaan en meestal ben ik dan toch weer geneigd die dingen uit de kast te halen. Maar deze jurk.. daar genieten we nog een tijdje van. Of het met een regenlaarsje of sandaaltje is geweest, dat horen jullie nog!

Fijne vakantie iedereen!

Via deze link shop je Bobo Choses

BOBOJURK#1 BOBOJURK#2 BOBOJURK#3 BOBOJURK#4 BOBOJURK#5

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van Peppers zomerjurk?

Tags: , , ,