PEPPER IN BOBO CHOSES VEST


Door: Bonnie

Vanaf deze week zullen een hoop (web)winkels gevuld worden met de nieuwe SS15 collectie van Bobo Choses. Ik heb de previews gezien en heb zo’n gevoel dat ik na deze week weer wat nieuwe dingen voor Pepper gescoord heb. Ik kan niet wachten!! 😀

Maar aan de andere kant ben ik ook nog lang niet klaar met de huidige collectie. Gelukkig zijn het allemaal items die ze ook de komende tijd en zelfs met warmer weer nog prima kan dragen. Eerder hebben jullie al wat dingen voorbij zien komen maar ik wilde op de valreep nog even mijn favoriete item van deze collectie met jullie delen, een mooi wollen vest in prachtige tinten. In het warme najaar van afgelopen jaar droeg ze het als jas, nu gewoon als vest en straks in het voorjaar.. je raadt het al.. waarschijnlijk weer als soort van jas.

Ik heb het destijds in een maatje groter gekocht. Ik ben normaal helemaal niet van het kopen van een grotere maat, van het ’op de groei kopen’, of het moet echt noodzakelijk zijn. En de reden was ook niet om het de komende twee jaar nog te kunnen dragen. De reden was dat het hierdoor wat meer oversized valt waar ik erg van hou. En oké, een bijkomend voordeel… ze kan het nog een lange tijd aan 😉

Mijn favoriete outfit combinatie met het vest is een simpel zwart shirt en de mooie star rok van Bobo Choses. Nu beide in de sale!

Helaas is het leuke vestje wat Pepper draagt uitverkocht, maar we hopen dat we je wel hebben geïnspireerd met dit leuke outfitje! 

Klik hier om meer gave Bobo Choses items te shoppen!

BOBO#3

BOBO#7

BOBO#4

BOBO#5

BOBO#6

BOBO#2

Shop leuke Bobo Choses in deze webshop

 

Wat vinden jullie van Pepper’s gave vest?

Tags: ,