NAME IT | EEN TRUI IN DE ZOMER


Door: Rosan

Schreef ik vorige keer nog dat ik niet wist wat ik mijn dochter aan moest trekken uit een soort van luxe probleem… Nu weet ik het echt niet meer en dat komt door die rare zomer waar we in zitten. Dan weer warm dan weer koud, om het over zomerstormen nog maar niet te hebben.

Vandaag scheen de zon en volgens de voorspellingen zou de temperatuur ook weer aangenaam zijn. Toch twijfelde ik en koos ik voor een trui. Deze vrolijke oranje trui van Name It ziet er in ieder geval zonnig uit. En ik geef toe, ik vind hem zo leuk dat ik eigenlijk hoopte dat het ook weer niet te warm zou zijn.

We waren op het Kwakoe festival in Amsterdam Zuidoost en bij al die Surinaamse lekkernijen en muziek horen ook tropische temperaturen. En het bleek uiteindelijk nog flink warm te zijn, dus nadat de nodige kiekjes waren gemaakt, hebben we de vrolijke trui vervangen door een shirt, dat mama toch voor de zekerheid had meegenomen.

Via deze link ga je naar de site van Name it

IMG_0124 IMG_0125 IMG_0130

Klik hier om bij Name it te shoppen

Wat vind jij van deze trui? 

Tags: