HELLUP WAT MOET ZE AAN
Door: Rosan 
Het klinkt vast verschrikkelijk aanstellerig, maar het begint nu al… het “ik heb een volle kast met kleding maar niets om aan te trekken”-syndroom. Dat ik daar zelf last van heb, dat is vrouwen eigen geloof ik. Maar ik heb er nu ook last van bij het aankleden van mijn dochter.
Ik vond een tijdje terug dat ze niet genoeg broekjes had, ze was net een maat omhoog gegaan dus dan moet er weer opnieuw geshopt worden. Maar ze zit nu toch wel al een tijd in maat 80/86, maar die gedachte dat ze niet genoeg broekjes heeft is nog steeds niet weg. Met als gevolg, dat ik vorige week even snel een nieuw broekje bij H&M haalde (zo makkelijk als je in het centrum van Amsterdam werkt ;)).
Vervolgens kom ik thuis en trek ik haar broekenlade open… en nou goed, ik moest een beetje proppen want anders paste het niet.
Ik betrap mezelf er op dat ik s ochtends denk: hmm wat moet ze nu weer aan? En als ik dan in haar lade of kast kijk, dan vind ik dat ze sommige dingen al zo vaak aan heeft gehad. En uiteraard zit dat ene leuke shirtje net in de was. Oh en nog zoiets.. dat je haar even snel een vestje aantrekt, omdat het anders toch wel te fris is op de fiets. Al fietsend kon ik alleen maar denken: dat vestje staat eigenlijk helemaal niet zo leuk bij haar outfit. Een ander stemmetje in mijn hoofd zegt dan nog: ach doe even normaal, wat maakt dat nou uit. Maar dat stemmetje is nooit sterk genoeg, hij verliest het al snel van die andere die (heel hard) roept: je moet ECHT een andere kopen.
Misschien stel ik me een beetje aan…. maar het is gewoon zo leuk om voor je meisje te shoppen, dat ik gewoon elk excuus aangrijp dat er is #sorrynotsosorry 😉

Mckenzie draagt een shirt 1+ in the family, een broekje van H&M, schoenen Petit Puk en haar vestje is van Earthchild.

Je kunt het vestje shoppen bij Earthchild

IMG_0112 IMG_0119 IMG_0108 IMG_0110 IMG_0117
Klik hier om te shoppen bij Earth Child

Herkennen jullie mijn ‘probleem’?!

Tags: , , ,