NIEUWE COLLECTIE BOBO CHOSES | AW ’15/’16


Een tijdje geleden lieten we je al onze 15 favoriete collectie foto’s van de nieuwe wintercollectie van Bobo Choses zien, en vertelde Free je waarom Bobo Choses een speciaal plekje in haar hart heeft gekregen. Elk seizoen weer kijken wij, en vele Bobo Choses liefhebbers met ons, met smart uit naar de nieuwe collectie van dit toonaangevende kinderkleding merk. En YESS! It’s finally here! Pas op je creditcard want het is bijna onmogelijk om niet iets te shoppen uit de nieuwe collectie! Bobo Choses loopt altijd voorop in de trends en heeft daarnaast een unieke eigen stijl. Deze combinatie is keer op keer goed voor een onwijs gave nieuwe collectie en de nieuwe wintercollectie voor 2015/2016 is daar absoluut geen uitzondering op. De nieuwe collectie heet ‘The Unknown Mountain Journey’ en zit weer vol met stoere items, mooie kleuren en hippe printjes! Hieronder een paar van onze favorieten, laten jullie even weten welk nieuw Bobo item jullie ‘t leukst vinden? Wij zijn benieuwd..

Via deze link shop je de nieuwe collectie van Bobo Choses

nieuwe collectie van bobo choses bobo 2 bobo 3 bobo 4 bobo 6 bobo 7

Via deze link shop je de nieuwe collectie van Bobo Choses

Welk nieuwe Bobo Choses item is jouw favoriet?

Tags: ,