NOÉ & ZOË | OUTFIT PEPPER


Er zijn van die merken waarvan ik bijna alles leuk vind. Maar er zijn ook merken die ik al tig keer voorbij heb zien komen maar me nooit echt weten te overtuigen. Dit was het geval bij Noé & Zoë. Een mooi merk vond ik het, maar niet echt ’Pepper’. Grafische prints en felle kleurtjes. Misschien leuker voor een kleiner kindje, ik weet niet precies wat de reden was. Maar na het zien van een sneak peek van de nieuwe collectie was ik compleet om. Ok.. niet compleet want de felle kleurtjes zijn er nog steeds maar een aantal items van de nieuwe collectie.. WAUW!!

Noé & Zoë is een kindercollectie uit Berlijn. Tijdloze patronen, felle kleuren en sterke prints. Dit gecombineerd met eenvoudige, comfortabele pasvormen maken elke collectie uniek. De oprichtster, Nici Zinell, heeft een achtergrond in de kostuum en film wereld en dit vormt de inspiratie voor de theatrale elementen in haar ontwerpen. Op dat sneak peek plaatje waar ik het over had stond een meisje met een pakje, een prachtige tutu en kattenoortjes. Meteen ben ik gaan googlen en een paar dagen later hadden we het pakje in huis. De tutu dacht ik te kunnen skippen.. maar ik twijfel al weer. Dus wie weet zien jullie deze nog een keer voorbij komen in een volgende blog 🙂

Pepper draagt het gympakje hier op girly manier met een stoere touch. Gouden tutu, lange kniekousen en stoere boots. En net als op de foto mogen hier ook de oortjes niet ontbreken. Get inspired!

Via deze link shop je Noé & Zoë

N&Z#1 N&Z#2 N&Z#4 N&Z#5 N&Z#6

Via deze link shop je Noé & Zoë

Wat vinden jullie van de outfit van Pepper?

 

Tags: , ,