PEPPER IN BOBOCHOSES EN ZWARTE TUTU


Ik heb al eens eerder verteld dat ik erg hou van contrasten. Zo vind ik het leuk een heel stoer baggy broekje te combineren met een klassiek derby schoentje. Of een meisje-meisje outfit af te stylen met stoere sneakers of boots.

Verder blijf ik gewoon een zwak hebben voor tutu’s. Misschien omdat ik zelf vroeger echt een ballet meisje was en dat die ballet-achtige items gewoon nooit meer uit mijn systeem gaan. Voor Pepper is dit totaal geen straf. Als ze haar kleding zelf mocht uitkiezen dan zou iedere outfit ’afgestyled’ worden door een tutu.

Zo komt er dus ieder jaar wel minimaal een nieuwe tutu rok bij in Pepper’s kast. De te klein geworden exemplaren maken plaats voor een nieuwe. In mijn zoektocht naar zo’n nieuwe kwam ik terecht bij Krijtwit. Zij maken de tutu’s zelf en eigenlijk helemaal naar eigen wens. Kijk je op de site dan houdt het op bij maat 98/104 maar het kan ook groter. Toen we hem binnenkregen was het feest in huis. Waar we bij andere outfits en het fotograferen ervan weleens kleine conflictjes hebben werd deze geheel vrijwillig aangetrokken en ze stond al klaar voordat mijn camera gereed was.
Vandaag heb ik het rokje gecombineerd met het badpakje van Bobo Choses (die ik gewoon als body ook geweldig vind), een zwart bikerjasje en mooie boots. Met als resultaat, mijn kleine stoere ballerina!
Je kunt de zwarte tutu hier shoppen

watermeloen bobo choses watermeloen bobo choses watermeloen bobo choses watermeloen bobo choses

Je kunt de tutu hier shoppen

Wat vinden jullie van Pepper’s outfit?

Tags: , ,