SALE TIP |50% KORTING BIJ KINDERSTAPPERS.NL


De zomermaanden zijn altijd een feestje in de kindermode! Om de eerste reden dat het bijna overal SALE is en we meer kunnen scoren voor minder – we blijven toch Hollanders hè – en om de tweede reden: de nieuwe collecties worden uitgeleverd of dreigen uitgeleverd te worden. Spannend! Dus je snapt, kriebel de kriebel. En we gaan natuurlijk niet alleen ons modehartje ophalen aan kleertjes, ook gave schoenen zijn een essentieel onderdeel van de outfit. En ik heb goed nieuws! De nieuwe kinderschoenen collecties zijn onderweg naar Nederland! Ik ben echt mega benieuwd naar alle nieuwe modelletjes en merken, want uiteraard ben ik niet vies van een paar mooie stappertjes, net als de rest van de fam. Doutzen is ook dol op schoenen en ik bespeur bij Oliver ook al een lichte schoenen crush 😉 Zo moeder, zo dochter en zo zoon….

Ook bij Kinderstappers.nl moet er ruimte gemaakt worden voor die geweldige nieuwe winter collecties en daarom gaat nu de gehele zomercollectie weg voor de helft van de prijs! (m.u.v Fitz Kitz) maar hallo! Check even hoe leuk alle SALE stappertjes zijn… Ik heb mijn 10 favorieten geselecteerd. Wees er snel bij, want op = op!

Check trouwens ook even deze handige pagina, met Tips en Weetjes bij Kinderstappers.nl

Succes met kiezen en heel veel shopplezier! Voor welke schoenen ga jij?

Via deze link surf je direct naar Kinderstappers.nl

dsc00227 dsc00210 dsc00221 dsc00042 dsc00436 dsc00512 dsc00790 dsc00820 eli-veterschoen-grijs-1 dsc09452
Klik hier om te shoppen bij KinderStappers.nl

Welke KinderStappers vind jij het allerleukst?

Tags: , , ,