SALE TIP | GSUS


Voor de wat oudere kids die graag stoer gekleed gaan is er het stoere kinderkleding merk Gsus. Bij Gsus shop je wat volwassenere items die perfect vertaald zijn naar een kidscollectie. Niet tè volwassen, maar net genoeg. Heb jij wat oudere kids die graag stoer gekleed gaan en ben je nog op zoek naar wat aanvulling voor hun kledingkast? Ga dan gezellig samen achter de computer zitten, want het is sale bij Gsus en je shopt nu de leukste items met maar liefst 50% korting, zowel voor meisjes als voor jongens. Boven de 50€ betaal je geen verzendkosten, en retourneren is helemaal gratis dus je kunt lekker los gaan en een paar dagen later op je gemak thuis alles passen en kiezen. Wij hebben ter inspiratie vast een paar van onze favoriete sale items op een rijtje gezet, maar via de link hieronder bekijk je natuurlijk nog véél meer sale.. Welk item is jouw favoriet? Happy shopping!

Via deze link bekijk je alle sale items voor boys, en via deze link ga je naar de girls sale

gsus 1 gsus 2 gsus 3 gsus 4 gsus 5

Via deze link bekijk je alle sale items voor boys, en via deze link ga je naar de girls sale

Welk item is jouw favoriet?

Tags: , ,