Z8 NEWBORN | NEVER OUT OF STOCK


Zoals altijd heeft Z8 ieder seizoen een nieuwe collectie, één voor de zomer en één voor de winter. Wij verheugen ons altijd enorm op deze nieuwe leuke kleertjes! Alleen het nadeel van een collectie is dat al deze coole items na een seizoen ook weer verdwijnen. Maar Z8 heeft dus een speciale collectie ontworpen voor de allerkleinsten onder ons: Never out of Stock. Een collectie die niet uit de collectie gaat! Hoe fijn is dat!? Deze items zijn perfect te combineren met items uit andere collecties. Never out of Stock is het hele jaar op voorraad en wordt elke keer opnieuw aangevuld. Deze schattige kleertjes zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68.

De collectie van Z8 die wij ook erg gaaf vinden is de speciale feestcollectie. In deze collectie zien wij geweldige printjes en coole teksten. Echt een collectie om van te watertanden en waarmee je elke mama blij zult maken! Hint: perfect kraamcadeau. Wat vinden jullie van Z8?

 

Via deze link kun je Z8 shoppen

 

102339a 102330a 102332a

 

 

 

 

Klik hier om Z8 te shoppen

Wat vind jij van het merk Z8?

Tags: ,