MINI RODINI WINTER IS VANAF NU VERKRIJGBAAR


Mini Rodini lovers opgelet! Geef me een dikke high five! De nieuwe winter collectie is vanaf nú verkrijgbaar en heb ik zojuist gespot bij Styling & Co! Yes- yes – yes! Mini Rodini is één van de leukste kinderkleding merken, komt uit Zweden en heeft elke keer weer een collectie om heel blij (en heel hebberig) van te worden!
Oliver en Doutzen dragen allebei al vanaf hun geboorte Mini Rodini, sterker nog, het aller-aller eerste kinderkleding stuk dat ik als mama in spe kocht – bijna 7 jaar geleden, hellup waar blijft de tijd – was van Mini Rodini. Mini Rodini zei me toen nog niets, ik viel toen puur voor de print. Een romper met robotjes. En nog steeds val ik voor de printjes van Mini Rodini en de kleuren en items die net even anders zijn. Ik hou van dit merk!

In de nieuwe Mini Rodini winter collectie zien we altijd veel dieren en dit keer zijn dat olifanten. Je komt de olifant tegen op fijne sweaters, sweatpants en lieve rompers. Ook de oude vertrouwde tijger is weer van de partij. En ik ben als een blok gevallen voor de mintgroene jurk. Wat een stoer snoepje!

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, Mini Rodini gaat altijd erg hard, want dit merk is razend populair. Scoor dus snel je favoriete item en laat je kindje heerlijk spelen – én de show stelen –  in Mini Rodini! Have fun!

Via deze link kun je Mini Rodini direct shoppen

unnamed (8) unnamed (7) unnamed (10) unnamed (12)

mini-rodini-dot-aop-dress-mint-green unnamed (11)

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Welk item vinden jullie het leukst?

Tags: ,