FOTOSHOOT PEPPER VOOR FLAIR

Door Bonnie:

Bijna twee jaar geleden schreef ik mijn eerste blog. Mijn allereerste blog voor Kindermodeblog. Het was een eenmalig iets. Door mezelf opgegeven omdat het me leuk leek een keer wat te schrijven en Pepper’s stijltje te delen. Een aantal maanden later kreeg ik een berichtje van Free of ik dit niet voor ’het echt’ wilde gaan doen. Iedere week een blog. En super leuk leek me dat. Dus vanaf dat moment werd het vaste prik hier in huis en worden er wekelijks wat foto’s gemaakt en een stukje erbij geschreven.

Door Kindermodeblog kwam ik in aanraking met heel veel merken. Heel veel leuke nieuwe merken. Door Kindermodeblog mocht ik vorig jaar bij de lancering van de collab Campina/Supertrash zijn. Door Kindermodeblog kwam ik in de wereld die Instagram heet terecht en heb ik nu contacten met mensen en merken over de hele wereld. En door Kindermodeblog was Pepper onderdeel van een echte modeshoot.

Een shoot!!! Een modeshoot. Een echte. Pepper werd gevraagd voor een echte fotoshoot. Voor de Flair!! Hoe cool is dat?!? En tja.. daar zeggen we uiteraard geen nee tegen. Afgelopen woensdag was de dag. Aan Pepper was niets te merken. Geen greintje spanning. Wel helemaal enthousiast over het feit dat er iemand bij zou zijn die haar haren ging doen en dat ze make-up op kreeg. Make up. Halleluja!!! Ik vond het daarentegen wel best spannend, die relaxte instelling heeft ze niet van mij geërfd. Omdat de shoot vlakbij Amsterdam was was het vroeg opstaan en in de auto richting het Noorden. Door tijdgebrek.. altijd weer dat tijdgebrek.. had ik Pepper zichzelf laten aankleden. Dus zo in de buurt van Den Bosch kwam ik erachter dat ze geen gewone onderbroek aan had gedaan maar een enorme boxer. Zo eentje waar je in slaapt of een heerlijk relax dagje in hebt. Maar die niet geschikt is als je een fotoshoot hebt. Een echte!! Maar ja.. daar was op dat moment niets meer aan te doen.

Netjes op tijd kwamen we op het verzamelpunt aan. Even kennis maken. De nageltjes schoon maken (omdat de restanten nagellak er in drie verschillende kleuren nog op zat. Slechte voorbereiding mam.. schaam schaam.. ). En de haartjes werden gedaan. Pepper vond het reuze interessant. Het ‘grote’ model was heilig. En ze voelde zich meteen thuis. Verlegen zijn is niet Pepper’s ding en meteen werden er verhalen verteld. Met name over Anna en Elsa, haar twee andere idolen.

Op naar de locatie. En wat voor een. Midden in de polder stond een grote stadsbus uit 1958 klaar. Een prachtig landschap om ons heen. De koeien die een stukje verder stonden te grazen. De mooiste kleding werd aan een kledingrek gehangen en iedereen deed zijn ding. Pepper kreeg een te schattig outfitje aan. Beetje kakkie, beetje schooluniform maar door een rommelige touch toch een tikje tomboy. En toen kon het ’shooten’ beginnen. Tussendoor werden de foto’s bekeken, outfits gewisseld en een banaantje gegeten. Gelukkig had ik de ipad mee zodat er ook wat filmpjes gekeken konden worden. Want tja.. Pepper is pas 5 en hoe lang kan die boog gespannen blijven? Na 4 sessies en 2,5 uur later was ze er wel klaar mee. En dan kun je trekken en paaien en porren maar nee.. het was klaar. Daar hebben we het dus ook gewoon bij gelaten. Het ’echte’ model ging verder en wij gingen richting Amsterdam. In de auto viel ze meteen in slaap. Toch best vermoeiend zo’n shoot.

En nu is het wachten op het eindresultaat. Ik ben erg benieuwd. Normaal heb ik de ’regie’ in handen over de foto’s van mijn kind maar nu niet. Spannend dus. Geen idee hoeveel het er gaan worden. Misschien staat er maar 1 in. Maar stiekem hopen we natuurlijk op allemaal 🙂 Hoe dan ook was het een super leuke ervaring en wie weet komt er ooit een vervolg…

De Flair (37) ligt vanaf eind augustus in de winkel

Pepper 1

Pepper 2

Pepper 3

Pepper 5

Pepper 10

Pepper 6

Pepper 9

Pepper 4
De Flair (37) ligt vanaf eind augustus in de winkel

 

Tags: ,