MARLOUS SCOORT SUPERSCHATTIG JURKJE


Door:  Marlous

Feeling hot hot hot. Ik wil jullie alles behalve jaloers maken hoor en je hoort me echt niet klagen, want ik begrijp dat het in Nederland afgelopen week pieterweer was. Met de halve familie verblijven we momenteel in Griekenland in verband met een trouwerij en een daaraan vastgeplakte vakantie en het is hier bloedje maar dan ook bloedje heet. Ik heb hier werkelijk waar nog geen wolkje aan de lucht gezien en nog geen windvlaagje gevoeld. Meer dan een bikini, zwembroek en UV-badkleding wordt en dan ook niet gedragen. Geen idee waarom al die korte en lange broeken mee in de koffer moesten en die twee truien voor iedereen, want er zou ‘s avonds weleens een fris briesje kunnen staan aan zee. Totaal overbodig die overvolle koffers. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om op vakantie lokale marktjes af te struinen en cultuur op te snuiven, maar dit jaar houden we het, denk ik, lekker bij de zee en het zwembad. Best place to be met deze temperaturen. Het bloed kruipt echter wel waar het niet gaan kan, dus ik heb dit handgemaakte Griekse witte jurkje nog wel even voor Sanne weten te scoren in een tentje op weg naar het strand ;-). Ziet ze er niet überschattig uit, onze Hollandse Aphrodite?

Klik hier om een Look a like te shoppen

IMG_8605

IMG_8604

Klik hier om een vergelijkbaar jurkje te shoppen

Wat vinden jullie van dit lookje?

 

Tags: ,