KINDERKLEDING REVIEW: SENNA IN BILLIEBLUSH


Toen ik ons op gaf om een Billieblush item te reviewen, had ik nog nooit van Billieblush gehoord. Des te nieuwsgieriger was ik naar het jurkje. Hoe valt het? Is het van goede kwaliteit? Wat vind dochterlief ervan? We moesten even geduld hebben, maar na het ontvangen van het jurkje zijn we erg enthousiast over het merk. Senna wilde het gelijk de volgende dag aan!

Het is een fijn gebreid donkerblauw jurkje met roze strikjes, met op sommige strikjes roze tule. Zoals veel franse merken valt dit Billieblush jurkje mooi smal. Het is een schattig maar toch ook wel een beetje stoer jurkje. Het is een kort model, persoonlijk vind ik de mouwen in verhouding met de lengte van het jurkje wat aan de lange kant. Senna draagt hem het liefst met haar (shoesme) laarsjes eronder. Mama houdt van wat stoerder, dus zelf vind ik hem erg leuk met een paar beenwarmers en (knal roze) sneakers. Het jurkje is fijn soepel, wat ik erg belangrijk vind met een actief kind. Ik was een beetje bang dat het tule niet lang zou overleven, en dat het jurkje her en der zou gaan lubberen (je kent het wel, een kleuter die zichzelf aan/uit wilt kleden, en overal aan het kledingstuk gaat trekken). Maar niets is minder waar. Ondertussen heeft Senna het jurkje al een aantal keer gedragen, en het jurkje ziet er gewoon nog uit als nieuw. Het behoort nu tot 1 van Senna’s favoriete kledingstukken die gelijk na het wassen weer word aangetrokken.

Billieblush is cute en super hip, en dus zeker de moeite waard! Dit is het eerste, maar zeker niet het laatste wat wij van Billieblush in de kast hebben hangen!

Klik hier voor meer details van het jurkje

Senna 30

 

Senna 4

Klik hier om het jurkje te shoppen

OF Klik hier om meer Billieblush te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie