TIBEAU IN DENIMLOOK


Door: Frederique

Langzaam aan wordt de wintercollectie verruild voor de zomercollectie. De kledingkast van Tibeau kleurt fris en vrolijk. Lange broeken, shorts, shirts, en polo’s. Een zomerjack kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje.

Al enige tijd geleden liep ik tegen dit stoere jack aan van H&M. De jas heeft een denim look en is vanonder blauw wit gestreept. Op de elle bogen zitten stoere patches en heeft een capuchon welke ook los te halen is. Maar juist door die capuchon heeft het net dat beetje extra pit. Bij het zien van deze jas was ik direct verkocht maar praktisch is anders. Ik zag mezelf al het gevecht aan gaan met Tibeau om z’n jas over zijn hoofd aan en uit te trekken en dat meerdere keren met dag, zeven dagen in week en dat de hele zomer lang. Nee dat is geen doen en dus heb ik het jack terug moeten hangen. Toch kon ik hem niet uit mijn hoofd zetten (en omdat ik niets anders leuk genoeg vond) en ben ik enkele weken later terug gegaan naar de winkel. Opnieuw heb ik de jas in mijn handen genomen en tot mijn grote verbazing blijkt de jas aan de zijkant een blinde rits te hebben waardoor hij dus heel gemakkelijk aan en uit te trekken is. Zo zie je maar, als je iets echt graag wilt….moet je er gewoon voor gaan. Yes, dit wordt de zomerjas voor Tibeau! Hebben jullie al een jasje geshopt?

Bekijk de collectie van H&M via deze link

Tibeau1 Tibeau2 Tibeau3 Tibeau4

Je kunt de hele collectie van H&M bekijken via deze link

Wat vind jij van Tibeau’s jasje? 

Tags: , ,