TIBEAU IN KIDSCASE


Door: FrederiqueAfgelopen week hebben we al een paar dagen mooi weer gehad en zelfs met zomerse temperaturen. Hoogtijd dus om de wintercollectie te verruilen voor de zomercollectie. Stiekem heb ik al het een en ander voor Tibeau gekocht. Een zomerjasje met denim look, leuke polo’s in zowel neutrale kleuren als met een ‘zeeman-anker’ printje en enkele korte broekjes.
Een van die broekjes is deze short van het merk KIDSCASE. Kidscase is een brand wat fashion-forward baby- en kinderkleding ontwerpt. Het merk straalt stijl, cool en chic uit en staat voor comfortabel, wearable en verfijnd. Daarnaast draagt Kidscase hun steentje bij door enkel te werken met materialen welke milieuvriendelijk zijn en onder menswaardige arbeidsomstandigheden zijn gemaakt.

Tibeau draagt een short in jeans kleur van de lijn bieb organic. Het broekje is gecombineerd met een basic licht blauw poloshirt met korte mouwen van de Zara. Mocht de temperatuur in de loop van de dag wat afnemen dan is deze look aan te vullen met een hippe sweater welke net voor die extra warmte zorgt. Ik kies eerder voor een trui met lange mouwen of een extra laagje voor het bovenlichaam dan voor een lange broek. De beentjes van Tibeau hebben nog weinig zon gezien en geven dan ook bijna licht. De papa van Tibeau en ikzelf ook kleuren vrij gemakkelijk in de zon, we krijgen al snel een bruine teint. Of onze kids het ook zo getroffen hebben weet ik niet, daar ben ik dan ook erg nieuwsgierig naar. Het wordt tijd om dat uit te zoeken. Ja ik weet dat te veel zon niet goed is voor de huid en zeker niet voor het kwetsbare huidje van een kind, ik smeer mijn kids ook geregeld in met factor 50 maar zeg nou zelf: een kindje met een mooie bruine teint is toch veel knapper? Dat korte broekje zal veel mooier staan dan wanneer er van die witte melkflesjes onderuit komen. Iedere ouder vindt zijn of haar kind mooi maar mijn Tibeau is nog veel knapper met een gebronsd kleurtje!

Je kunt het broekje shoppen via deze link bij Kidscase

unnamed (3)

kidscase broekje
kidscase broekje
kidscase broekje
Wat vinden jullie van Tibeau z’n outfitje?