BEACHWEAR | OTTO.NL


We zijn bij Kindermodeblog natuurlijk alweer een tijdje bezig met de najaars- en wintercollecties, maar tussen al die mooie nieuwe collecties door hebben we gewoon nog lekker de zomer in ons bol. Witte stranden, palmbomen, heerlijk eten en lekker niks doen, we dromen er al weken van en nu is het eindelijk bijna zo ver. Alle scholen zijn met vakantie en het aftellen kan beginnen.. Vaak hoor je mensen zeggen ‘de vakantie begint al als we in de auto/het vliegtuig stappen’, maar bij ons begint de vakantie eigenlijk nog nèt even wat eerder. Namelijk al bij de voorbereidingen, het inpakken van de koffers, het inslaan van zonnebrand en andere last-minute vakantie benodigdheden.. In ons hoofd begint de zon dan alvast te schijnen en wanen we ons alvast even op onze vakantiebestemming. Een belangrijk (en super leuk!) onderdeel van deze vakantievoorbereidingen is natuurlijk het samenstellen van de vakantiegarderobe.. Welke leuke zomerse setjes gaan er mee in de koffer? Welke schoenen passen daar allemaal bij? Zonnebrillen, hoedjes, petjes, armbanden.. De keuze is reuze en er gaat eigenlijk ieder jaar véél te veel mee. Maarja, beter te veel dan te weinig kleren toch? Onmisbaar op vakantie is natuurlijk de zwemkleding voor de kinderen, en toch is dit vaak iets waar pas vlàk voor de vakantie aandacht aan wordt besteed (herkenbaar dames?). Misschien komt het omdat we de zwemkleding in ons eigen kikkerlandje niet zo intensief gebruiken als op vakantie, maar een last-minute zwemkleding ‘jacht’ is voor veel moeders een bekend verschijnsel. Dus voor iedereen die nog op zoek is naar zwemkleding voor de kids hebben wij vandaag de leukste bikini’s van Otto.nl op een rijtje gezet, om het jullie een beetje makkelijker te maken.. 😉 Hebben jullie de hele vakantie garderobe voor de kids al compleet? Of staat er nog een last minute shopping trip op de agenda?

Via deze link shop je zwemkleding bij Otto.nl

Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.48.58 Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.49.32 Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.50.04 Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.50.31 Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.50.48 Schermafbeelding 2015-07-23 om 13.50.59

Via deze link shop je zwemkleding bij Otto.nl

Welk item zou jij nog shoppen voor in de koffer van je kids?

 

Tags: , , , , , ,