ZOMERS SHOPPEN BIJ OTTO.NL


Opzoek naar leuke en betaalbare kinderkleding stuitten wij tijdens het surfen op het wereldwijde web, bij online warenhuis Otto.nl Hoewel we even in de verleiding kwamen om een kijkje te nemen bij de damesafdeling, klikten we toch maar direct op het kopje ‘kinderen’. We werden daar positief verrast door een aantal leuke kinderkleding merken en opvallende items. Natuurlijk is niet alles direct onze smaak, maar dat is ook het leuke, bij Otto.nl vind je echt voor ieder wat wils. Zo fijn is dat!

Bij Otto.nl vind je leuke kinderkleding voor jongens én voor meisjes en voor de allerkleinsten onder ons is er ook echt super schattige babymode. Maar vandaag richten we ons even alleen op de meisjes kindermode. Okey, beloofd, volgende keer zijn de jongens aan de beurt. En daarna de babies, want er is zoveel leuks! En hoewel het nu nog buiten koud aanvoelt kunnen we écht niet wachten tot het zomer wordt. Eerst wordt het natuurlijk nog lekker lente en als we alle weers voorspellingen en alle nieuwsberichten mogen geloven dan wordt het dit weekend zelfs warmer dan 16 graden. Weer of geen weer, een beetje zomerse voorpret is altijd fijn en daarom gingen we opzoek naar leuke trendy items voor hippe meiden die helemaal bij de zomer passen.

We vonden hele leuke jurkjes, jumpsuits en andere fleurige kinderkleding. We hebben een paar van onze favoriete items geselecteerd. Opvallend zijn de maxi jurken, verkrijgbaar in het zwart en in zalmkleurig. Deze jurken hebben een elastieken band in de taille en zijn korter aan de voorkant, wat deze jurken net even wat meer pit geeft. Ook een leuke bijkomstigheid is de fijne prijs, je shopt deze maxi dresses al voor € 19,99. Wij krijgen bij het zien van deze jurken echt een zomers gevoel en zien het al helemaal voor ons….zon, zee, strand en een lekkere cocktail. Need we say more?

kinderkleding 123457 kinderkleding 1234 kinderkleding 12345123 kinderkleding 123456 kinderkleding 12345 kinderkleding 123 kinderkleding 1234523e4234
Klik hier om naar Otto.nl te gaan

Wat vind jij van de maxidress?

Tags:

Plaats een reactie