DE KINDERMODESTIJL VAN SAFIERA


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Safiera de Loos
Leeftijd: 32
Kinderen: Zoontje Hidde (1,5 jaar)
Werk: Storemanager modeketen

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Voor Hidde kies ik voor stoer,comfortabel veel zwart, wit, grijs. Altijd tof te combineren met een kledingstuk dat een kleurtje heeft. En 
voor in de zomer vind ik de neon kleurtjes en blauw erg leuk. Dus als je stijl zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: Stoer, beetje rock en vooral comfortabel.

Hoe kleed jij Hidde het liefst?
Ik ben zelf gek op carnaval en verkleden. Dus als ik van Hidde een superheld kan maken door middel van Wings op zijn all stars en een cape aan zijn trui dan kan ik dat niet laten! Maar in het dagelijks leven als hij geen superheld is dan kleed ik hem ‘t liefst in een zacht broekje met leuke print, daarop een shirtje, spijkerblouse of een toffe sweater. En all stars. Definitely all stars 🙂 Je zal Hidde niet snel zien in een spijkerbroek. Ik probeer me in te denken hoe het is om kind te zijn en te willen bewegen zonder knellende kleding. Dat vind ik het allerbelangrijkste!

Wat draagt Hidde het liefst?
Hidde daagt gelukkig nog steeds het liefst wat mamma hem aantrekt 🙂 Maar het t shirt met de tijger erop is altijd een applaus waard als ik die uit de kast pak. Om vervolgens heeeeeel hard te brullen als een echte leeuw haha.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Ik ben een echte Zara fan. Sowieso vanwege de legging broekjes die zij hebben. Betaalbaar en zitten super fijn. Ik werk zelf in een modezaak waar ik altijd als één van de eersten de nieuwe items voorbij zie komen dus die pik ik ook altijd meteen mee. Verder vind ik nor-folk leuk omdat ze veel zwart/wit hebben en mooie kwaliteit stoffen. Little indians echt vanwege de legging- broekjes met leuke printjes. Lucky no.7 voor een fijne basic collectie. Young one apparel, Beau Loves en de all for children collectie van H&M is altijd een feestje. Hoewel Hidde dat nog niet past liggen er toch al items van in de kast. En er gaat nog een deel van de opbrengst naar Unicef, dus ook nog goed bezig voor een betere wereld;)

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Online shoppen vind ik echt moeilijk. Je kan de stof niet voelen, de maat kan anders vallen. Inspiratie opdoen vind ik wel altijd heel fijn online maar ik koop het dan liever in de winkel. En als ik ga winkelen dan kan ik H&M en Zara natuurlijk nooit overslaan.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik let niet echt op trends. Ik koop echt puur mijn eigen smaak en stijl, ik vind iets leuk of niet. Ik hou wel van kleine details, een basic kan ineens veel leuker worden als er een piep klein leuk plaatje/logo op zit. Als er in een joggingvest een schuine rits zit een grappig detail op een schoen of bv oortjes op een pet of mutsje.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Dat het makkelijk aan en uit gaat, ze zich er fijn in kunnen bewegen en dat het goed past. Ik houd er niet van als iets “op de groei” is.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Dit is de 1e zomer dat Hidde loopt dus het was even een zoektocht naar goede en leuke sandalen. Inmiddels ben ik echt blij met zijn Kipling sandalen. En de uv kleding van Beach & Bandits. Wat was ik daar blij mee zeg. En uiteraard… All stars!!!

7f8246862b80a26b91c4182e10d6d15e

5960e86ffcb4e31dee91c60b7aa046b8

IMG_6766

c31c8cf58f73bd913ba47065e35895f6

IMG_7831

IMG_6904

c7f5bd7dce53368bb593efde779b7cc9

IMG_7866

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

 

 

 

 

Tags: ,