DE KINDERMODESTIJL VAN SAMANTHA MICHELS


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Samantha Michels
Leeftijd: 29
Kinderen:Chenoa (5) Belize (1)
Werk: eigenaresse modewinkel met aansluitende webshop, Rebellion Fashionstore

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Mijn stijl is eigenlijk heel divers.Ik hou vooral van een wat stoerdere look,een leuke ripped jeans of een baggy joggingbroekje met een paar sneakers. Maar ik vind het tuttige toch ook wel erg leuk! Denk dan vooral aan de Spaanse stijl.Een mooi a-lijn jurkje met hooggesloten hals en dan een leuk strikje in het haar 🙂

Hoe kleed jij de kinderen het liefst?
Ik heb niet echt een bepaalde voorkeur. De ene dag een baggy broekje met een fun t-shirt en de andere dag kan ik voor een wat tuttigere look gaan. Zoals een blousje met een petticoat eronder,Maar dan wel gecombineerd met een paar all stars:)

Wat dragen de kinderen het liefst?
Chenoa draagt op het moment het liefst rokjes en jurkjes(buiten haar Elsa jurk om) ja hier is het Frozen virus nog in volle gang 😉 Vaak komt ze s’ochtends al aangekleed de woonkamer binnen en dan heeft ze echt alles qua kleur afgestemd, zelfs haar sokken.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Zara is mijn absolute nummer 1 maar Mango is ook erg leuk. Als ik het wat aparter wil dan kijk ik graag bij Supertrash en sinds kort ook bij miniboetiek rond.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik hou van online shoppen,dit omdat ik eigenlijk altijd druk ben.Ik duik s’avonds dan ook graag achter de pc om weer nieuwe musthaves te spotten en shoppen. Op het moment vind ik miniboetiek.nl erg leuk. Chenoa heeft dan ook al een stuk of 8 items van Miniboetiek in haar kast hangen. Ze is erg tenger en de broekjes vallen erg mooi bij haar. Zara,en sinds kort heeft Mango ook online kinderkleding…..Zo leuk!!! Als ik er echt op uit trek voor kinderkleding dan duik ik het liefst de Zara in Amstelveen binnen. Daar ligt alles geordend en kan ik me er ook zeker 2 uur vermaken:)

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik denk toch wel de streepjes. Ik heb pas geleden nog een heel leuk blauw wit gestreept broekje bij de Zara gescoord…staat zo pittig! Het Boho stijltje vind ik ook erg leuk! Het is nu de absolute nummer 1 trend bij dameskleding en ik merk dat het nu ook een beetje in de kinderkleding overgaat…te leuk! Zo kunnen we af en toe leuk met onze dochters matchen.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Dat het comfortabel zit en ze zich er goed in kunnen bewegen. Ik hou er wel van als de kleding goed past,dus niet 2 maten te groot.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Ik ga denk ik voor het blauw witte broekje van de Zara! Maar de witte all stars blijven toch ook wel één musthave!

chenoa4

chenoa1

chenoa3

chenoa9

chenoa7

chenoa6

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Tags: , ,