LILE SADI | 2 OUTFITS VAN PEPPER


Door: Bonnie

Een aantal maanden geleden werd ik door Free geattendeerd op het nieuwe merk Lile Sadi. Op zich was het merk niet heel nieuw maar de kids lijn was dit wel. Meteen ben ik gaan kijken en sindsdien heb ik de site en de collectie in de gaten gehouden. En eigenlijk vrijwel meteen was ik fan.

Lile Sadi, het in februari 2011 opgerichte designlabel van de van oorsprong Duitse tweeling Dinah en Sarah Smutny. Vanuit het creatieve hart van Rotterdam ontwerpen zij collecties met een mix van zwart/wit, zachte tinten, dieren prints en grafische elementen. Kussens, behang, mode accessoires en sinds een jaar dus ook een hele kinderkleding lijn. Een unisex lijn variërend van leggings, shirtjes en truien. Een lijn voor ’little urban adventures’. Mooie zachte materialen en leuke details.

Ik was meteen helemaal weg van de Meow top en sweater. Beide in de monochroom trend. De sweater zwart met een witte opdruk, het shirt off white met zwarte opdruk. Het shirt valt wat wijd, heeft net wat langere mouwtjes dan een gemiddeld shirt en het boordje is mooi afgewerkt. De materialen zijn heerlijk zacht en de mooie handgetekende opdruk is helemaal top. Simpel, strak, ’een poes zonder poespas’.

Vandaag heb ik beide items stoer gestyled met een wit broekrokje, een shortje met all over plant print, zwarte cap, kniekousen en een opvallende zonnebril.

Get inspired!

Via deze link kun je shoppen bij Lile Sadi

LILESADI#1

LILESADI#2

LILESADI#3

LILESADI#4

LILESADI#5

LILESADI#6

LILESADI#7

LILESADI#8

LILESADI#10

LILESADI#9
Klik hier om te shoppen bij Lile Sadi

 

 

Welke look vinden jullie het leukst?

Tags: , ,