LILE SADI | OUTFIT LORELL


Het is alweer een tijdje terug dat we jullie lieten kennis maken met Studio Lile Sadi! En dit toffe merk heeft ons niet helemaal meer losgelaten. Lile Sadi staat voor bold, grafisch en speels. Stoer en niet te lieverig zeg maar.. 😉 De legging die Lorell draagt is daar een perfect voorbeeld van. Een stoer model, hoog en een beetje baggy, met een speelse en grappige konijnenprint. Op een mooie dag kun je ‘m ook prima oprollen voor een extra zomerse look. Lorell draagt haar legging vandaag met een blousje van de Zara en witte sneakers. Maar je combineert ‘m ook heel goed met zwart of wit. Onze tip, surf echt even naar deze shop. Ze hebben zulke toffe dingen!

Je kunt de hele collectie van Lile Sadi bekijken via deze link

8 5klein 11 6klein extra2klein extra1klein 2klein

Bekijk de hele collectie van Lile Sadi via deze link

 

Wat vinden jullie van Lorell’s legging? 

Foto’s door: Jamie Snoeck

Tags: