OLIVIA IN BERENJAS VAN TUMBLE ‘N DRY

Door: Yvon

Wat een heerlijke en lieve berenjas heb ik voor Olivia gescoord van het merk Tumble ‘n Dry. Een creme wit berenjasje! Het jasje is gemaakt van een (nep) schapenvachtje en daardoor is het heel erg zacht en lekker warm voor deze winter. Het glimmende klavertje vier op de borst geeft Olivia extra geluk en maakt het jasje net even wat aparter.

Mijn moeder noemt Olivia altijd ‘knuffelbeertje’. Ik kan jullie vertellen, in dit jasje is het ook echt een knuffelbeertje! Vooral in combinatie met dit berenmutsje van Roesthaakt.

Als je nog op zoek bent naar een leuke en vooral fijne winterjas dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van Tumble ‘n Dry. En vergeet niet een winterjas een maatje groter te kopen aangezien het koude weer hier in Nederland tot April kan duren.

Klik hier om dit berenjasje van Tumble ‘n Dry te shoppen

tumble 'n dry winterjas berenjas

tumble 'n dry winterjas berenjas

tumble 'n dry winterjas berenjas

tumble 'n dry winterjas berenjas

Wat vinden jullie van deze winterjas?

Klik hierom naar de webshop van Tumble ‘n Dry te gaan

Tags: , , ,