GRAIN DE BLÉ | OUTFIT TIBEAU


Door: Frederique

…and we are back! Jullie hebben het even zonder Tibeau moeten doen, hij had last van de waterpokken en niet zo’n beetje ook.. Gelukkig gaat het weer beter met hem en drogen de pokken snel in. Hij ziet er alleen nog steeds een beetje gehavend uit.

Als het ook maar even lukt qua werk/tijd en weersomstandigheden zijn wij aan zee te vinden. Om precies te zijn in de bekende badplaats Knokke-Heist. Met Hemelvaart zijn we naar zee gegaan. Omdat het weer het nog niet toelaat om de hele dag op het strand te zitten, hebben we fijn gewandeld over de boulevard. Uiteraard gaat dat wandelen niet zonder af en toe (lees regelmatig) een stop te maken om even een winkeltje in te gaan. Knokke is een fantastisch mooie badplaats en heeft van alles te bieden op shopgebied. Luxe winkels van de grote merken, bijzondere boetiekjes en veel shops met echte hebbedingetjes. Voor kinderen en dan met name kleine kinderen is er niet heel veel aanbod. Ja of je moet kinderkleding kopen van merken als Armani, Paul Smith, Burberry etc. Hele mooie collecties maar niet altijd goed voor de portemonnee. Maar tussen al deze shops zit een winkeltje waar ze een Frans kledingmerk verkopen: Grain De Blé. Eerlijk gezegd is de winkel me nooit eerder opgevallen, het straalt namelijk niet echt uit ‘kom naar binnen en sla je slag’, zoals alle andere winkels in Knokke dat wel doen. (zelfs ’t bakkertje op de hoek van de straat doet dat) Maar ik was een beetje desperate omdat ik voor Tibeau nog niet zo goed ben geslaagd voor de zomer. Dus besloot toch maar even een kijkje te nemen.

Mijn oog viel direct op een geruit kobalt blauw broekje met korte pijpjes. Kobalt blauw vind ik een mooie kleur en is weer eens wat anders. Het broekje heb ik gecombineerd met een wit t-shirt waarin diezelfde kleur blauw weer terug komt. Ik vind dit een beetje een ‘Hawai look’, misschien dat dat door de print op het shirt komt. Het is ook een totaal andere stijl dan Tibeau normaal gesproken draagt maar voor de afwisseling is dat wel eens leuk! En niet onbelangrijk, het zijn betaalbare prijzen. De shops waar dit merk wordt verkocht zitten wereldwijd. Helaas is het niet mogelijk om online te shoppen. Wel is via de website te zien waar de collectie uit bestaat om zo een beter beeld te krijgen van het merk, en om te kijken waar je kunt shoppen.. Wat vinden jullie van deze look?

Via deze link kun je de site van Grain De Blé bekijken

Tibeau2Tibeau1 Tibeau3 Tibeau4

Via deze link kun je de collectie van Grain de Blé bekijken

Wat vinden jullie van deze look?