PIUPIA | DE OUTFIT VAN SANNE


Door: Marlous

Biologische en fairtrade kleding neemt nog steeds in populariteit toe. Ook ik probeer zoveel mogelijk kleding van bio-katoen voor de kinderen te kopen, aangezien het beter is voor mens en milieu, maar ook omdat kleding van bio-katoen veel zachter is en lekkerder ruikt dan traditioneel katoen. Only the best for our kids, toch? Een aantal jaren geleden was het nog best flink zoeken om ‘leuke’ biologische kleding te vinden. Ik vond het vaak aan de saaie kant en ook nog eens behoorlijk aan de prijs. Meestal kwam ik dan toch in het buitenland terecht, maar inmiddels kan er ook in Nederland volop ‘eerlijk’ en biologisch geshopt worden. De grote kledingwinkels, als C&A, Zara, Hema en H&M breiden hun kledingcollectie van biologisch katoen steeds meer uit, maar ook de kleinere merken blijven niet achter. Onlangs attendeerde Frederieke me op een nieuw Engels kinderkledingmerk, Piupia organic. Dit merk ontwerpt stijlvolle en comfortabele kledingitems van 100% bio-katoen voor kinderen van nul tot 24 maanden. De kledingstukken zijn stuk voor stuk speels en kleurrijk met unieke prints. Om erg vrolijk van te worden.

De outfit die Sanne hier draagt is geheel van biologisch katoen, op de schoenen na. Het felblauwe rompertje is van Piupia. Het is heerlijk zacht en van een super kwaliteit. Neem absoluut even een kijkje op hun site, want er is veel moois te vinden. Happy shopping! 😉

Via deze link kun je het Piupia rompertje shoppen

piupiaSanne2 Sanne3

Via deze link kun je het Piupia rompertje shoppen

Wat vind jij van dit merk?

Tags: