PIUPIA | DE OUTFIT VAN MCKENZIE


Door: Rosan

A donkey for my little monkey

Als je me een jaar geleden had gevraagd of ik dit printje zou kopen was het antwoord waarschijnlijk nee geweest. Ik was niet zo van de opvallende printjes, een luipaard-printje daar gelaten. Maar inmiddels is dat toch een beetje veranderd. Dat komt volgens mij door twee dingen, ten eerste omdat echt bijna alles leuk staat bij Mckenzie. En ten tweede omdat ik, sinds ik ben ondergedompeld in de wereld van Kindermodeblog, stiekem toch wel een beetje warm ben gaan lopen voor meer opvallende printjes. Zelfs print-on-print vind ik tegenwoordig leuk, maar dan wel in zachte kleuren… er zijn grenzen 😉 Ik ben dol op nieuwe merken, dus toen ik dit rokje zag van Piupia was ik eigenlijk meteen verkocht. De collectie heet Off to Mexico en dat zie je terug in de vrolijke frisse kleuren en in dit geval superleuke ezeltjes. Als die zomer nou toch eens doorbreekt, dan kunnen de ezeltjes ook nog een keer naar buiten…

Je kunt het rokje shoppen via deze link

piupia IMG_0015 IMG_0019 IMG_0024 IMG_0027

Je kunt het rokje shoppen via deze link

Wat vind jij van dit rokje van Piupia?

Tags: