IGLO & INDI | PLAYSUIT NOUR


Kleine kinderen staat ook ALLES hè! En je kunt ze nog ALLES aantrekken. ALLES wat jij wilt, ALLES waar jij zin in hebt. Of is dat bij jullie thuis niet het geval? Hebben jullie kleine kotertjes al een eigen mening en weten ze nú al dondersgoed wat ze willen…?! Op welk moment, op welke leeftijd begint de NEE-kleding fase ook alweer? Ik ben het even kwijt. Hier is het woordje NEE niet meer te omzeilen, maar wat kleding betreft mag ik absoluut niet klagen. Oliver trekt nog ALLES aan zonder protest, maar nok nok nok, hoor je me dit afkloppen?! Ik ga natuurlijk niet de goden verzoeken, want ik hoop er nog héél lang van te genieten.

De super vrolijke playsuit die Nour draagt is van het hippe en upcoming kindermode merk uit Ijsland: Iglo & Indi. En hoewel Nour gerust volmondig NEE kan zeggen, werd ze van dit pak enorm blij en trok ze het meteen aan. Het is zo lekker zacht! En kijk het printje dan, zó lief! In dit pak kan je dochter heerlijk (fashionable) spelen. Ze zal er definitely de show in stelen. Heb jij geen playsuit kids (meer) rondlopen of rondkruipen thuis? Neem dan toch even een kijkje bij de webshop van Iglo & Indi, want voor de grotere kids is er ook teveel leuks… HAVE FUN!

Klik hier om te shoppen bij Iglo & Indi

35klein

31klein

36klein

18klein

32klein

33klein

Om meer van dit toffe merk te zien klik je hier

Zegt jouw kind wel eens nee tegen een outfit?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: